Post raakt zoek


15 december 2011
Er komen bij ons de laatste weken diverse meldingen binnen van poststukken die door Post.nl (het voormalige TNT Post)  bezorgd zouden moeten worden maar niet aankomen. De meldingen komen binnen van adressen aan het Koningsplein en de Van Swietenstraat.

Klachten bij Post.nl worden in behandeling genomen maar reacties erop laten lang op zich wachten. Wij willen er vaart achter zetten!

Inmiddels maakt ook De Nieuwe Haagsche Courant melding van de situatie

Heeft u  soortgelijke ervaring, laat het ons a.u.b. asap weten zodat we actie kunnen ondernemen om de oorzaak z.s.m. boven water te krijgen.


 

Reacties:

  • 27-12-11 Bij mij begint het onderhand ook door te dringen dat we poststukken missen.
    Van mijn bank in Frankrijk heb ik mijn bankafschriften van november en december niet ontvangen.
    Daarnaast heeft de belastingdienst uit Frankrijk mij ook een cheque (gedateerd 18 nov.) gestuurd om geld op te nemen in Frankrijk.
    Deze is ook niet aangekomen. Hoe leg ik dat uit in het Frans?

    Een bestelling van Bol.com begin december is ook niet aangekomen.De postcode en huisnummer is 2518 JG en huisnummer 34. Wat raad jij mij aan te doen?

  • 20-12-11 @ Jeannette, helaas kan je ons niet ondersteunen, de politie weigert aangifte op te nemen terwijl ze dit wel zouden moeten doen (mogelijk strafbaar feit als diefstal). We hebben de nationale ombudsman aangeschreven om het laakbare gedrag van de politie aan de kaak te stellen. Klacht bij Post.nl is in behandeling.

  • 20-12-11 Hoorde via een collega over de protesten bij TV West over slechte postbezorging. Bij ons zijn de laatste maand 2 pakketten niet bezorgd; 1x bol.com en 1 x een onlinebestelling uit Engeland. Waar moeten we ons melden om aangifte te ondersteunen? Jeannette

  • 18-12-11 Wij missen nog geen post, althans het is ons nog niet opgevallen; zal er op letten en doorgeven als het ook bij ons het geval blijkt te zijn. Fantastische actie!!!!

  • 18-12-11 Een aantal keren heb ik de vprogids niets ontvangen.De laatste keer was woensdag 14 december geen gids ontvangen. Postcode 2518 JG- koningsplein 27. Ik hoop dat de aktie naar post tnt.nl succes heeft.

  • 17-12-11 voortaan bij foutieve bezorging door Postnl elke keer de post op laten halen!!

  • 17-12-11 Mijn bedrijf First Royal Telecom BV, koningsplein 28 heeft niet ontvangen afgelopen week een offerte voor displays. De leverancier heeft een nieuwe gezonden naam leverancier swa alphen aan den Rijn 12of13dec is het meest aannemellijk dat de brief bezorgd had moeten worden

  • 17-12-11 Nog als aanvulling: Gisteren 16-12 post ontvangen. Na dagen niets ontvangen te hebben. Waaronder een brief welke op 5-12 verzonden is.

  • 17-12-11 Post die ik verwacht wordt af en toe niet bezorgd. En – dit is een klacht die ik ook hoor van vrienden en bekenden in het Haagse.

  • 17-12-11 Mijn complimenten voor deze actie! Ik woon op de van Swietenstraat 45 en ik mis veel persoonlijke en commerciële post. Ik heb hierover al maanden geleden met de wijkagent gepraat en hij vond dit onwaarschijnlijk en onmogelijk. Met het zoeken naar onze post hebben we ook te horen gekregen dat onze post geretourneerd was met de mededeling “onbekend op dit adres”; ik vond dit erg laf, laag en tedieus.Ik wens iedereen veel sterkte met deze vervelende situatie.

  • 16-12-11 Dank voor deze actie. Bij ons hetzelfde verhaal: de afgelopen tijd opvallend weinig post en iig een VPRO gids gemist.
    Groet, Sara KP 2.


  • 16-12-11 Ook wij missen post oa. 2x de vprogids, aangevraagde brochures en maandelijkse rekeningen.(en wat we niet weten)
    We wonen op koningsplein 38b.
    Wat goed en fijn dat u er zo alert op reageert.


  • 16-12-11 Hierbij wil ik doorgeven dat ook wij ,Prinsegracht 20 tot 22, dat zijn zes adressen op één portiek ,ook met regelmaat last hebben van het verkeerd bezorgen van de post. Ik ben vanaf maart dit jaar bezig om van het hele portiek constant Post nl te bellen over alles wat er verkeerd bezorgd wordt of helemaal niet bezorgd is. Ze bellen altijd terug en doen hun best, maar er verandert weinig of niets. Soms denk ik dat het even iets beter gaat, maar dan gaat het meestal weer snel verkeerd. Ik ben eigenlijk van plan om in het nieuwe jaar er mee op te houden en het maar te accepteren, wat moet je anders.O.a. kwijt geraakt, nooit aangekomen  een bevestiging van een huisje wat we gehuurd hadden en vorige week een aanmanig van de belasting op een betaling die we nooit hebben gekregen. In het verleden hebben we zelfs wel eens boete moeten betalen omdat we te laat waren met betalen, doordat we ook de bedoelde brief nooit hebben  binnengekregen.Behalve dat bij ons onderling de post vaak bij elkaar in de brievenbussen wordt gedaan krijgen we ook wel stukken voor heel ergens anders. Ook hierbij soms belangrijke post. Je voelt je met je rug tegen de muur staan. Ik heb het één en ander schriftelijk bijgehouden. Ik weet niet  wat jullie verder voor actie gaan houden. Is het wellicht een idee onze krachten te bundelen? In afwachting van uw antwoord. Hartelijke groet,

  • 16-12-11 Goede middag Goeie aktie Ik weet dat in ieder geval; mijn bestuursstukken van de Schroeder van der Kolk ( afzender adres Zilverstraat 40 Den Haag die ik ma of dinsdag uiterlijk had moeten ontvangen nooit zijn aangekomen dag Koningsplein 28

  • 16-12-11 Beste, Wij missen ook steeds meer poststukken,
    Vorige week : vpro-gids , bankafschriften, bladen waarop we geabonneerd zijn.
    Deze week : weer de vpro-gids, bankafschriften, tijdschriften plus een belangrijk poststuk van Eneco. Dat maakt onzeker over wat er nog meer niet is gekomen maar waar we geen weet van hebben. Veel succes met de actie


  • 15-12-11 Op Koningsplein 10 komt er sinds begin december nauwelijks post meer. We missen veel !
    Al 4 klachten ingediend bij Post NL. Nog geen reaktie gehoord.

  • 15-12-11 Ook Koningsplein 9 mist post! Ik heb vorige week en deze week 2 schriftelijke klachten ingediend via de site van PostNl.
    Het betrof bladen en enveloppen waar ik op zat te wachten. Van onbekende post weet je niet wat je mist.
    Het wordt tijd om collectief actie te ondernemen. Waar zit dat distributiepunt voor onze buurt? Hoe kunnen we iemand ter verantwoording roepen?


  • 15-12-11 Wij hebben al een paar dagen geen post gehad, dat is zeer vreemd!

  • 15-12-11 HIer nog een melding
    Koningin Emmakade 99, waar recent een enveloppe bezorgd werd, waar de inhoud uit gestolen was (oa gevoelige usb stick).
    Klacht bij post.nl: nul op request....

  • 15-12-11

    Hallo buren,
    Wij hebben hier ook last van. Een bestelling van bol.com is niet aangekomen en ook kaarten die verstuurd zouden zijn, hebben wij nooit gezien. Indien jullie meer details nodig hebben, dan geef ik die met plezier. Laat maar weten.


  • 15-12-11 Wij hebben dezelfde klacht! Ik verwacht een aantal; belangrijke stukken, die niet zijn aangekomen.
    Ons adres is Koningsplein 28

  • 15-12-11 LS, Bij mij wordt regelmatig post bezorgd van een ander nummer of zelfs van een andere straat. Mijn advies: ga het niet zelf naar het juiste adres brengen, maar stuur het terug naar de post. Dan wordt bekend wat er allemaal verkeerd gaat.
    Groet van Nico

  • 15-12-11 Mijn ervaring met de postbezorging is zeer negatief.
    Meerdere klachten ingediend. Soms wordt ik heel netjes teruggebeld, dan weer een automatisch aangemaakte mail, maar ik blijf post missen.
    Door abonnementen kom ik erachter dat er niet bezorgd wordt, ik krijg ook post van buren, of voor totaal vreemde adressen.
    Sinds een half jaar heb ik het idee dat het beter gaat, maar ik kan dat natuurlijk niet controleren.
    Een aantal kerstkaarten zijn vorig jaar aangekomen, zeker 15 tot 20 kaarten niet.
    Mijn vorige buren (zijn ondertussen verhuisd) hadden hetzelfde probleem.

  • 15-12-11 Als informatie wil ik u laten weten dat er verschillende opdrachten bij de ING nooit zijn aangekomen. Ik dacht dat ze bij de ING waren zoekgeraakt, maar misschien is het bij de post gebeurd. Hoeft niet apart uitgezocht te worden, want het is telefonisch in orde gekomen.

  • 15-12-11 Ik heb daar ook last van! Een pakketje van bol.com (ik neem aan dat dat ook door Post.nl bezorgd wordt?) zou afgelopen dinsdag aangekomen moeten zijn...
    Niks gehad!


  • 15-12-11 nou je het zegt, we missen de VPRO gids van 2 weken geleden en het blad van Natuurmonumenten van dit seizoen. dank voor de signalering! we weten natuurlijk niet wat we nog meer missen....
    Carla & Kees Kp45

  • 15-12-11 hallo, wij hebben ook een pakketje van bol.com nooit ontvangen, en ook de post beduidend minder!
    koningsplein 14a


  • 15-12-11 Ook wij ondervinden problemen met POST.nl.
    Heb geen idee van wat ik mis, maar dat er stukken ontbreken mag duidelijk zijn.

    Leveranciers die facturen sturen bijvoorbeeld.
    Kan ik deze berichten met bijvoorbeeld een kopie van de aangifte die gedaan is?

  • 15-12-11 Helaas, ook wij hebben problemen met postbezorging: al vier dagen zelfs geen post gehad. Wij verwachtten o.a. enkele CD bestellingen. En eigenlijk hebben we iedere post, dus ik ben bang dat we heel wat missen. Dank voor het goede werk,

  • 15-12-11 Ja ook bij ons komen er poststukken regelmatig niet aan. O.a. contracten en belangrijke vertrouwelijke brieven.
    Anderzijds worden er ook steeds vaker poststukken bezorgd die niet voor ons bestemd zijn.
    Van aflever data kun je al lang niet meer op aan. Het idee dat als je vandaag iets op de post doet dat het dan de volgende dag bezorgd wordt kun je vergeten. Er gaan vaak vele dagen overheen.


  • 15-12-11 Dank voor het opstarten van deze actie. Op Koningsplein 47 hebben we zaterdag 10 december de laatste post ontvangen. Maandag t/m donderdag niets, terwijl we normaliter dagelijks wel iets ontvangen en er in ieder geval nog verjaardagskaarten onderweg waren. 

    Daarnaast hebben we op zondag 27 november een bestelling gedaan bij bol.com, waarvan het gedeelte dat via pakketpost is verstuurd wel is aangekomen en het gedeelte reguliere post (een cd en een dvd) niet. Nogmaals dank voor de moeite

  • 15-12-11 Nog een toevoeging. Dit probleem speelt waarschijnlijk al langer dan deze maand. In oktober hebben we ook een aantal poststukken niet ontvangen, onder meer een geboortekaartje van vrienden. Deze vrienden hebben overigens aangegeven dat ze al van ca 6 mensen hadden vernomen dat die de kaart niet hadden ontvangen.

  • 15-12-11 Vanaf 1 december ontvangen wij nauwelijks post, o.a. brieven, een weekblad, de VPRO-gids en 13 dec een overlijdensbericht.
    Ons adres: Koningsplein 26,

  • 15-12-11 Vanaf de zomer steeds vaker maar daarvoor speelde het ook al. Toen echter vooral het verkeerd bezorgen. Vreemd genoeg vaak voor de Hollanderstraat.
    Hoe vaak het mis gaat weet je natuurlijk niet eens omdat je niet weet wat er allemaal aan je verzonden is.
    Dus vermoedelijk is het nog veel ernstiger dan wat we er zelf van ervaren.
    Wat ook erg opvalt is wat ook anderen al melden dat je vaak dagen helemaal geen post ontvangt waar dat daarvoor nooit voor kwam.
    Al langer heb ik het vermoeden dat ze gewoon te weinig bezorgers hebben. Dat kun je ook afleiden uit die foldertjes die je steeds van TNT in de bus krijgt.
    Logisch overigens want wie gaat er nu post bezorgen voor het salaris van een kranten wijk of van reclame folders rondbrengen. En dat ook nog eens voor slechts 15 uur per week
    Wat ook kan is dat we met een slimme postbezorger te maken hebben. Die denkt wat ik in 3 dagen moet bezorgen kan ik ook op 1 dag dus die spaart het gewoon op. Het zelfde loon voor veel minder uren werk. Zou ik ook doen bij zo’n laag salaris. Dat trekt natuurlijk scholieren en studenten aan en mogelijk allochtonen die niet goed  Nederlands kunnen lezen. En wat deed jezelf vroeger met die folders. In iedere bus 4 of de helft weggooien dan was je lekker snel klaar en kon je weer leukere en belangrijker dingen gaan doen.

    Het nu allemaal precies terug halen van wat ik gemist heb is heel lastig. Een klacht heb ik tot op heden nooit ingediend.
    Als ik echt iets miste dan benaderde ik de afzender en kreeg het doorgaans daarna een tweede keer toe gezonden.
    Met vriendelijke groet en sterkte met het indienen van een klacht


  • 15-12-11 Bedankt voor de berichten. Ik wil graag ook iets aardigs zeggen: ik heb al jaren een erg goed contact met de postbezorgster. Als ik aan het begin van de van de van merlenstraat fietst roept ze al naar me dat ze een pakje bij zich heeft. Misschien een idee om naast de klachten ook eens bij te praten met de bezorger, misschien kan die helpen

  • 15-12-11 Bedankt voor de berichten. Ik wil graag ook iets aardigs zeggen: ik heb al jaren een erg goed contact met de postbezorgster. Als ik aan het begin van de van de van merlenstraat fietst roept ze al naar me dat ze een pakje bij zich heeft. Misschien een idee om naast de klachten ook eens bij te praten met de bezorger, misschien kan die helpen