Kort verslag voetbal toernooi 2010 'SWIETIES'

Klik hier voor de foto's Koningsplein Voetbal Toernooi 2010
gemaakt door: Wesley Velthuysen
Vandaag pleintoernooi'; het zou eigenlijk om 2 uur beginnen maar door het uitlopen van de kleinere deelnemers begon het pas rond 4 uur..
Swieties @ons team’ had al een tijdje niet meer samen gespeeld door drukte met school,werken en voetballen maar dan bij onze eigen clubs.  Omdat we toch moeste wachten deden we even een kort partijtje tegen elkaar, even het bal gevoel weer terug krijgen!
Na lang wachten kon onze 1 wedstrijd eindelijk beginnen deze wedstrijd wonnen we met 2-0! Ik mocht het begin goal maken van een lange reeks die komen zou gaan in de loop van het toernooi. (Wesley scoort de 1-0, Ibrahim 2-0!. )
Eindstand 2-0!  de 2e wedstrijd verloren we met 3-2.. bij de 2-2 stand maakte de scheids een domme fout door een penalty aan de tegen partij te geven, want Rob maakte hands maar dat was gewoon gezichtsbescherming!  (en jaa hoor die penalty maakte hij ook nog..) de supporters die zoals altijd mee waren gereisd naar het toernooi gingen flink te keer tegen de scheids want hij gaf de penalty naar aanleiding van de spelers... Onze supporters waren het hierbij niet mee eens en zongen nog een toepasselijk liedje over de scheids! (het team Swieties kreeg een soort van negatieve puntje achter zijn naam)     De 3e wedstrijd wonnen we met 2-1 daardoor werd het extra spannend want door die over winning stonden we 2e in de poule. De nummer 3 van de poule kon over ons heen als ze zouden winnen.. maar dat deden ze niet omdat ze 0-0 speelde (gewoon met ze alle in het goal staan!! ja dan wordt het 0-0)  dus wij konden het niet geloven als nog in de finale te staan!! 
De finale was voor ons al gespeeld want de 2 beste spelers van onze tegenstander moeste wegens belangrijke reden weg.. ach wat kan dat ons schelen.  We wonnen de finale met 2-0 !!  WAT EEN FEEEEST ..!! De beker ging als gewoonlijk weer naar DE SWIETIES!   Al 3 jaar lang ongeslagen kampioen!