Real Koningsplein


Beste Buurtbewoners,

Het belooft weer een spektakel te worden. Vandaag 13 juni 2009: Het 5e Koningsplein Voetbal en Penalty Toernooi.

De weergoden zijn ons goed gezind. Aan hun zal het ook nu weer niet liggen.

In de categorie volwassenen worden nog spelers en speelsters gezocht voor het all-star team (AST). Waarschuwing: Christiano Ronaldo schijnt op zoek te zijn naar een nieuwe club. Hij schijnt al gesignaleerd te zijn om het veld te inspecteren! Zal Real Koningsplein zijn kampioenenstatus kunnen waarmaken. Alvast een voorproefje:

 
Dit jaar voor het eerst: Alle deelnemers uit de teams strijden individueel in hun klasse mee om een penaltybokaal. Hiervoor is vooral geduld, precisie en koelbloedigheid benodigd! Eeuwige roem valt de winnaar ten deel!
Verliezers kunnen een jaar aan de training.

Via een afvalrace van telkens twee penalty’s vanaf de middenstip zonder keeper blijft er uiteindelijk één winnaar over.

Er zijn 60 aanmeldingen van meisjes en jongens voor het pupillen en jeugdtoernooi. Daarna zullen (minstens) 6 volwassenenteams strijden om de hoogste eer. Zullen de Sweeties hun kampioenenstatus kunnen vasthouden?

Voel je je sterk en durfde je eigenlijk nooit te vragen om mee te doen?
Twijfel niet om mee te doen aan dit jaarlijkse sportieve hoogtepunt meld je dan voor aanvang bij het wedstrijd secretariaat op het plein.

Natuurlijk hoef je niet sportief te doen op deze bijeenkomst. Kom in ieder geval om de sporters aan te moedigen (een handje helpen mag ook) en een gezellig praatje met de buren.

Afsluitend zullen vanaf 17.00 uur de winnaars nog even  blijven hangen voor een meet and greet onder het genot van een gezellig drankje.

Kijk HIER voor details

Namens de organisatoren:

Rob van dalen

Joe Jones

Yvonne Huitema en

Gerard Belt